Onze providers hebben uitgebreide ervaring met glasvezel

Ons glasvezelnetwerk staat open voor alle providers. Daarmee heeft u dus alle keuzevrijheid om die aanbieder te kiezen die het beste bij u past. Op dit moment bieden de onderstaande providers hun diensten aan op ons netwerk. Gezamenlijk bedienen zij inmiddels al meer dan een miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland.

TriNed levert al 20 jaar Internet internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doet TriNed dit uitsluitend via glasvezel. Daarmee is TriNed een van de meest ervaren serviceproviders op gebied van glasvezel geworden.

Caiway biedt al meer dan 30 jaar televisie-, internet- en telefoniediensten. Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van hun ervaring en gedrevenheid. Met als resultaat dat Caiway is uitgegroeid tot één van de grootste glasvezelproviders van Nederland.

Kliksafe vindt dat iedereen altijd veilig online moet kunnen zijn. Daarom biedt Kliksafe gefilterd internet aan. Met dit filter voorkomt Kliksafe dat je in aanraking komt met ongewenste content. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen of op scholen.

DELTA is een Nederlands telecombedrijf met door heel Nederland. Met meer dan 350.000 aangesloten woningen en bedrijven maakt DELTA snel internet voor steeds meer mensen toegankelijk. DELTA levert zowel internet, televisie, telefonie als ook mobiel diensten.

Online.nl werd in 1994 opgericht. Daarmee is Online.nl één van de oudste providers van Nederland. Maar tegelijkertijd zijn ze ook één van de jongste aanbieders van snel internet, interactieve televisie en goedkoop bellen.

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.