Supersnel internetten was nog nooit zo voordelig.

Is uw adres al aangesloten op het supersnelle glasvezelnetwerk in Prinsenbeek? Dan kunt u direct gebruik maken van het snelste en betrouwbaarste internet dat er bestaat. Het enige wat u nog moet doen is een abonnement afsluiten bij één van de glasvezelproviders in Prinsenbeek. De providers waar u op dit moment uit kunt kiezen zijn allen gespecialiseerd in glasvezeldiensten. Gezamenlijk bedienen zij inmiddels al meer dan een miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland.
Hieronder vindt u een overzicht van aanbiedingen* van de providers in Prinsenbeek. Het abonnement kunt u direct op de website van de provider van uw keuze regelen. De providers kunnen u ook adviseren over hoe u eenvoudig en probleemloos overstapt, zodat u geen dag zonder internet- of telefoonverbinding zit. Mocht u nog vragen hebben, kijkt u dan eens bij de FAQ’s onder aan deze pagina. Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
* Wijzigingen voorbehouden: actuele pakketprijzen en specificaties zijn te vinden op de websites van onze providers.

AANBIEDINGEN

U kunt uw eigen pakket samenstellen op de websites van de providers.

Meer weten over onze providers?

TriNed levert al 20 jaar Internet internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doet TriNed dit uitsluitend via glasvezel. Daarmee is TriNed een van de meest ervaren serviceproviders op het gebied van glasvezel geworden. Lees verder.
Caiway biedt al meer dan 30 jaar televisie-, internet- en telefoniediensten. Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van hun ervaring en gedrevenheid.
Met als resultaat dat Caiway is uitgegroeid tot één van de grootste glasvezelproviders van Nederland.
Lees verder.
Kliksafe vindt dat iedereen altijd veilig online moet kunnen zijn. Daarom biedt Kliksafe gefilterd internet aan. Met dit filter voorkomt Kliksafe dat je in aanraking komt met ongewenste content. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen of op scholen. Lees verder.
DELTA is een Nederlands telecombedrijf met door heel Nederland. Met meer dan 350.000 aangesloten woningen en bedrijven maakt DELTA snel internet voor steeds meer mensen toegankelijk. DELTA levert zowel internet, televisie, telefonie als ook mobiel diensten. Lees verder.
Online.nl bestaat ruim 25 jaar en is een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Online.nl maakt haar diensten graag compleet en zorgeloos met supersnel internet via glasvezel, een uitgebreid tv-aanbod en voordelige belpakketten. Ze hanteert daarbij de omschrijving ‘Het compleetste pakket voor de beste prijs’. Lees verder.
Zakelijk internet moet altijd werken. Voor minder doen we het niet. Helden Van Nu is er voor winkels, kantoren, horeca, agrarische bedrijven, adviesbureaus en bedrijfsparken. Wij voor optimale kwaliteit. Wij leveren een internetverbinding waar je altijd op kunt vertrouwen, maken bellen tegen lage kosten mogelijk en zorgen voor een pinverbinding die het altijd doet. Zo kun jij zorgeloos doen waar je goed in bent. Naar Helden van Nu.

Veelgestelde vragen

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.