Supersnel internetten was nog nooit zo voordelig.

Is uw adres al aangesloten op het supersnelle glasvezelnetwerk in Prinsenbeek? Dan kunt u direct gebruik maken van het snelste en betrouwbaarste internet dat er bestaat. Het enige wat u nog moet doen is een abonnement afsluiten bij één van de glasvezelproviders in Prinsenbeek. De providers waar u op dit moment uit kunt kiezen zijn allen gespecialiseerd in glasvezeldiensten. Gezamenlijk bedienen zij inmiddels al meer dan een miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland.
Kiest u vóór 16 december 2020 voor een glasvezelabonnement dan ontvangt u veel extra voordeel. Hieronder vindt u een overzicht van speciale aanbiedingen* van de providers in Prinsenbeek. Het abonnement kunt u direct op de website van de provider van uw keuze regelen. De providers kunnen u ook adviseren over hoe u eenvoudig en probleemloos overstapt, zodat u geen dag zonder internet- of telefoonverbinding zit. Mocht u nog vragen hebben, kijkt u dan eens bij de FAQ’s onder aan deze pagina. Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen.
* Wijzigingen voorbehouden: actuele pakketprijzen en specificaties zijn te vinden op de websites van onze providers.

Bezoek onze online informatieavond

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen hebt. Bijvoorbeeld over de voordelen van glasvezel, de beschikbare providers of over de specifieke abonnementen. In dat geval bent u van harte welkom op onze online informatieavond. De informatieavond vindt plaats op 10 december om 19.30 en kunt u gewoon vanuit huis via uw computer, tablet of smartphone volgen. Via de chat kunt u direct uw vragen stellen aan de verschillende providers. Vul het aanmeldformulier vandaag nog in.

 

Wij hopen u op 10 december te mogen verwelkomen!

AANBIEDINGEN

U kunt uw eigen pakket samenstellen op de websites van de providers.

Meer weten over onze providers?

TriNed levert al 20 jaar Internet internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doet TriNed dit uitsluitend via glasvezel. Daarmee is TriNed een van de meest ervaren serviceproviders op het gebied van glasvezel geworden. Lees verder.

Caiway biedt al meer dan 30 jaar televisie-, internet- en telefoniediensten. Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van hun ervaring en gedrevenheid.
Met als resultaat dat Caiway is uitgegroeid tot één van de grootste glasvezelproviders van Nederland.
Lees verder.
Kliksafe vindt dat iedereen altijd veilig online moet kunnen zijn. Daarom biedt Kliksafe gefilterd internet aan. Met dit filter voorkomt Kliksafe dat je in aanraking komt met ongewenste content. Ideaal dus voor gezinnen met kinderen of op scholen. Lees verder.
DELTA is een Nederlands telecombedrijf met door heel Nederland. Met meer dan 350.000 aangesloten woningen en bedrijven maakt DELTA snel internet voor steeds meer mensen toegankelijk. DELTA levert zowel internet, televisie, telefonie als ook mobiel diensten. Lees verder.
Online.nl bestaat ruim 25 jaar en is een landelijke aanbieder van internet, tv en bellen. Online.nl maakt haar diensten graag compleet en zorgeloos met supersnel internet via glasvezel, een uitgebreid tv-aanbod en voordelige belpakketten. Ze hanteert daarbij de omschrijving ‘Het compleetste pakket voor de beste prijs’. Lees verder.

Veelgestelde vragen

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.