Wij zijn
Trined.

Wie zijn jullie?Direct bestellen

Wij zijn TriNed, dé glasvezelspecialist bij jou in de buurt. Al meer dan 20 jaar leveren we internet, televisie en vaste telefonie aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Sinds 2008 doen wij dit enkel nog via glasvezel om ervoor te zorgen dat jij de beste kwaliteit in huis hebt. Zo zijn wij een van de meest ervaren serviceproviders op gebied van glasvezel geworden. Dagelijks vertrouwen dan ook velen klanten op onze diensten.

Wat maakt jullie bijzonder?

Bij TriNed ervaar je standaard een aantal voordelen. Zo kun je bij ons kiezen uit televisie via coax of juist interactief. In het basispakket televisie zitten al ruim 100 zenders, waaronder ook vele lokale omroepen. De binnenhuisinstallatie t.w.v. €70,- doen we gratis en je krijgt een jaar lang gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie t.w.v. €120,-.

Overstappen is een makkie want dat regelen wij voor je.

En ten slotte staat onze ervaren klantenservice 7 dagen per week voor je klaar. Deze kun je telefonisch bereiken of via onze chat op de site, Whatsapp of Facebookchat.

Welke glasvezeldiensten bieden jullie aan?

Minimaal 500 Mbps up- en downloadsnelheid internet, televisie via coax of juist interactief en vaste telefonie.

Welke pakketten hebben jullie?

Wij werken niet met pakketten maar bij ons zijn alle diensten los te bestellen. Alleen voor internet sluit je een jaarabonnement af. De overige diensten zoals bijvoorbeeld televisie, extra zenderpakketten en bellen kun je bij ons maandelijks opzeggen en aanvragen.

Hebben jullie een speciale aanbieding voor Prinsenbeek?

Ja, hebben we. Iedere nieuwe klant krijgt standaard 500 Mbps, een jaar lang gratis het Pluspakket of FOX Sports Eredivisie t.w.v. €120,-, gratis binnenhuisinstallatie t.w.v. €70,- én gratis overstapservice. Je hebt al een 500 Mbps up- en download internetabonnement voor maar € 49,50 per maand.

Welk pakket raden jullie nieuwe gebruikers van glasvezel aan?

Het alles-in-één-pakket met 500 Mbps internet, digitale televisie via de coaxkabel en vaste telefonie vanaf € 65,- per maand.

Waarom adviseren jullie glasvezel boven coax of koper?

Kiezen voor glasvezel heeft veel voordelen. Zo is het milieuvriendelijker dan een koperverbinding. Verder kun je supersnel internetten, krijg je constante kwaliteit geleverd en kun je up- en downloaden met dezelfde hoge snelheid. Natuurlijk kun je in de woning wel prima je coax voor televisie kijken blijven gebruiken. Zelfs nu in 4K kwaliteit!

Waarom moet een gebruiker van bijvoorbeeld KPN of Ziggo naar jullie overstappen?

Met onze overstapservice is overstappen zo geregeld. Het grote voordeel is dat Ziggo klanten bij ons gewoon televisie kunnen blijven kijken via de coax kabel en ook voor de KPN klanten hebben we het alternatief van interactieve televisie.

Tevens zeggen wij je huidige abonnement op, adviseren je bij het overzetten van je e-mailadres en zorgen ervoor dat je niet zonder diensten of met dubbele lasten te maken krijgt. Deze service is bij de meeste providers in Nederland van toepassing. Kijk op onze website of jouw huidige provider er ook tussen staat.

Wil je de stap naar glasvezel maken?

Eindelijk razendsnel internetten, tv kijken in haarscherpe kwaliteit en voordelig vast bellen? Bezoek dan voor meer informatie of voor je aanmelding onze informatiebus op de Pastoor Loosstraat. We staat er van maandag 20 juli t/m zaterdag 25 juli van 10.00 – 17.00 uur.

In verband met het coronavirus hebben we maatregelen getroffen om onze dienstverlening en service aan te kunnen blijven bieden. Deze kun je lezen op www.trined.nl/over-ons/ coronavirus

Direct bestellen?
trined.nl
088 0803030

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.