Wij zijn
Online.nl

Wie zijn jullie?Direct bestellen

Wij zijn Online.nl, een Nederlandse aanbieder van internet, tv en bellen. Wij maken het graag compleet. Compleet betekent bij ons supersnel Internet, Opnemen, pauzeren, TV Gemist en FOX Sports Eredivisie 1, 2 en 3. in het basis tv-pakket. Maar het betekent ook 100% Installatiegarantie, gratis Overstapservice, een gratis wifimodem en nog veel meer. Kortom compleet betekent bij ons ‘zorgeloos’.

Door ons supersnelle en betrouwbare internet, onze gunstige beltarieven en het enorm uitgebreide tv-aanbod bieden we overal in Nederland het compleetste pakket voor de beste prijs. We zijn zelfs de op twee na grootste aanbieder van tv in Nederland! Dit komt door onze samenwerking met Canal Digitaal.

Online.nl is een voortzetting van het in 1994 in Amsterdam opgerichte EuroNet Internet. Als eerste aanbieder verkocht EuroNet rechtstreeks en via de detailhandel starterspakketten om te kunnen internetten. Na diverse merknamen zoals Wanadoo en Orange werden we in 2013 onderdeel van de M7 Group S.A. en sindsdien is het officieel Online.nl. Als dochteronderneming van de M7 Group S.A. kunnen wij de interactieve televisiediensten aanbieden van ons zusterbedrijf Canal Digitaal. Canal Digitaal biedt satelliettelevisie én internet-tv. Dus ook als je geen satellietschotel hebt, kun je gebruik maken van alle voordelen. Dankzij onze gebundelde krachten hebben we een heel compleet en voordelig tv-pakket. Met interactieve televisie zoals het bedoeld is; in de beste beeld- en geluidskwaliteit, door je hele huis, op alle apparaten.

Wat maakt jullie bijzonder?

Bij Online.nl zit je goed. Want je hoeft je nergens zorgen over te maken. Bij ons krijg je namelijk het compleetste pakket voor de beste prijs. Dat betekent naast betrouwbaar internet een heel volledig TV-pakket met standaard Opnemen, Pauzeren, TV Gemist, alle drie de zenders van FOX Sports, de Canal Digitaal TV App en Video on Demand, het zit bij ons allemaal in het basis TV-pakket. Over compleet gesproken.

Welke glasvezeldiensten bieden jullie aan?

We bieden drie snelheden: 100, 200 en 500 Mb/s.

Welke pakketten hebben jullie?

We bieden vier pakketten aan:

Internet
Internet & bellen
Internet & tv
Alles-in-1 (internet, tv & bellen).

Deze pakketten kunnen we aanbieden op basis van 100 Mb/s, 200 Mb/s en 500 Mb/s.

Hebben jullie een speciale aanbieding voor Prinsenbeek?

We hebben geen speciale aanbieding want we bieden al het compleetste pakket voor de beste prijs. Het hele jaar.

Welk pakket raden jullie nieuwe gebruikers van glasvezel aan?

84% van onze klanten kiest voor 100 MB/s internet met tv en bellen. Deze snelheid is voor de meeste gebruikers voldoende. Denk aan een gezin met nog kleinere kinderen. Stel je hogere eisen aan de capaciteit van je verbinding, dan is 200 Mb/s een goede snelheid. Bijvoorbeeld omdat je met meerdere computers tegelijk online wilt of allemaal in het gezin gelijk wilt Netflixen of een eerder uitgezonden tv-programma wilt bekijken. Met 500 Mb/s is (bijna) alles mogelijk. Met dit glasvezel abonnement zijn er praktisch geen belemmeringen meer. Dus zonder gedoe kan iedereen in huis op de smartphone, videobellen, programma’s terugkijken, tv-kijken in 4K, de grootste bestanden snel downloaden en ga zo maar door.

Waarom adviseren jullie glasvezel boven coax of koper?

Glasvezel is stabieler en betrouwbaarder. Je beschikt over een eigen aansluiting die je met niemand hoeft te delen waardoor je nooit last hebt van digitale spitsuren en storingen. Zo is jouw verbinding altijd snel en stabiel. Verder kan glasvezel oneindige hoeveelheden data aan. Op basis van de huidige behoeften van consumenten bieden we 100, 200 en 500 Mb/s. Als de behoefte aan capaciteit toeneemt kunnen we dat ook verhogen. Hiermee ben je helemaal klaar voor nu en de toekomst!

Waarom moet een gebruiker van bijvoorbeeld KPN of Ziggo naar jullie overstappen?

Heel simpel, omdat we het compleetste pakket voor de beste prijs bieden. Belangrijke elementen om te noemen t.o.v. KPN of Ziggo zijn:

Een zeer goed FRITZ!Box wifimodem
80+ tv-zenders (52 in HD)
Gratis 100 uur opnemen
Gratis FOX Sports 1,2 en 3

En mocht je ook willen bellen. Bij Online.nl krijg je een gratis telefoonnummer en hebben we voordelige belpakketten.

Direct bestellen?
online.nl
085 0485151

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.