Wij zijn
Delta.

Wie zijn jullie?Direct bestellen

Wij zijn DELTA. Al meer dan 20 jaar bieden wij onze klanten uitstekende service en de beste kwaliteit internet. Dat blijkt keer op keer uit onderzoeken van de Consumentenbond waarin we al jaren in de top-3 staan. In Zeeland zijn we dé telecomprovider en energieleverancier van de provincie. Omdat we het beste netwerk hebben, kiezen veel mensen voor ons internet, tv en bellen. Sinds 2018 groeit ons netwerk ook hard buiten Zeeland. Telecomdiensten leveren we niet alleen aan consumenten, maar ook aan mkb’ers en de grootzakelijke markt.

Wat maakt jullie bijzonder?

De meeste glasvezelaanbieders bieden een standaard pakket waar alle diensten in zitten. Als het aan ons ligt, kies je je eigen weg. Dat begint bij DELTA met internet via glasvezel van 150 Mbps voor maar € 45,- per maand met gratis installatie door een monteur. Verder kies je zelf of je ook wilt bellen en interactief tv wilt kijken.

Welke glasvezeldiensten bieden jullie aan?

Internet, interactieve televisie, vast en mobiel bellen.

Welke pakketten hebben jullie?

Bij ons stel je zelf je eigen pakket samen, helemaal afgestemd op wat jij wilt. Wij zorgen dat alles wordt aangesloten. En welke optie je ook kiest hij is maandelijks opzegbaar. De basis van het Flexpakket heeft een constante stabiele internet tot wel 1 Gbps snelheid met uitstekende wifi.
Die snelheid is genoeg om met het hele gezin te surfen, Netflixen, muziek te streamen en YouTube filmpjes te bekijken. Toch meer snelheid nodig? Met één swipe switch je naar een hogere snelheid.

Welke pakketten raden jullie nieuwe gebruikers van glasvezel aan?

Niet iedereen wil hetzelfde alles-in-één pakket, toch? Daarom laten we bij DELTA de keuze aan jou. Op deltaglasvezel.nl stel je eenvoudig je eigen Flexpakket samen. Klik op wat je wilt hebben en je ziet meteen je maandbedrag. Wil je later toch iets veranderen dan kun je dat maandelijks aanpassen. Zo betaal je alleen voor wat je ook écht nodig hebt. 

Hebben jullie een speciale aanbieding voor Prinsenbeek?

Ja. Als nieuwe klant krijg je de eerste drie maanden een gratis upgrade. Je geniet dan van de allerhoogste internetsnelheid (1 Gbps) en het maximale zenderaanbod van ruim 120 tv kanalen. Bovendien krijg je ook gratis installatie tot de nok ter waarde van € 182,50.

Installatie tot in de nok.

Heb je sterke wifi op zolder nodig? Geen probleem. DELTA installeert zelfs gratis extra wifi punten indien nodig. En wil je dat de bekabeling netjes wordt weggewerkt? Zij gaan voor je aan de slag. Wat kun je exact van deze installatie service verwachten:

Wifi op 3 verdiepingen
Inclusief gratis extra wifi-punten, indien nodig
Alle interactieve tv’s en een telefoon aangesloten
Instellen wifi op 2 computers, tablets of telefoons
Bekabeling netjes weggewerkt langs de plinten

Zo geniet jij zonder zorgen van razendsnel glasvezelinternet, haarscherpe tv en kraakheldere telefonie, overal in huis.

Waarom adviseren jullie glasvezel boven coax of koper?

Omdat je dan profiteert van een hoop voordelen, zoals:

Stabiel & betrouwbaar internet
Gegarandeerde internetsnelheid
Up- en downloaden gaat altijd even snel
Altijd even snel, ongeacht met hoeveel mensen je in huis tegelijk online bent.

Waarom moet een gebruiker van bijvoorbeeld KPN of Ziggo naar jullie overstappen?

Je krijgt toegang tot het modernste en allersnelste internet van dit moment. Hiermee geniet je van ongekende up- en downloadsnelheden, waardoor je zonder haperingen online films en series kijkt en online kunt gamen. Zelfs als je met z’n allen tegelijk online bent en meerdere apparaten gebruikt, krijg je altijd de internetsnelheid waarvoor je betaalt.

Direct bestellen?
deltaglasvezel.nl
0118 22 55 71

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.