Wij zijn
Caiway.

Wie zijn jullie?Direct bestellen

Wij zijn Caiway glasvezel en werken aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen we dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. Daardoor weten we dat goed luisteren meer oplevert dan mooie praatjes. En dat kundige, persoonlijke service minstens zo belangrijk is als een snelle en betrouwbare verbinding.

Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van onze ervaring en gedrevenheid. Met als resultaat dat we zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland. Daarbij vergeten we ook de buitengebieden niet. Want sinds dat we in 2012 zijn begonnen met het leveren van diensten via glasvezel, is het onze ambitie om ook daar zo’n 500.000 huishoudens toegang te geven tot het modernste netwerk.

Zo zijn we in de afgelopen drie decennia voortdurend bezig geweest om de techniek van morgen in je huiskamer te krijgen. Zonder uit het oog te verliezen dat mensen uiteindelijk belangrijker zijn dan bits en bytes. Met Caiway ben je dan ook verzekerd van een aanbieder die de nieuwste ontwikkelingen echt voor iedereen bereikbaar maakt. Nu en in de toekomst.

Wat maakt jullie bijzonder?

Internetten met de snelheid van het licht, interactief televisiekijken en voordelig bellen. Dat is wat je krijgt met glasvezel van Caiway. Je bent altijd verzekerd van kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wat onze klanten waarderen is het persoonlijk advies, het installatiegemak, onze betrouwbaarheid, een toekomstvast glasvezelnetwerk, de keuze uit meerdere pakketten en onze buitengewone service.

Het aansluiten van je pakket is niet moeilijk en kun je eenvoudig zelf. Met onze installatiehandleiding en instructiefilmpjes zorgen we ervoor dat je precies weet hoe dit moet. Maar als je dit liever aan ons overlaat, komt onze monteur het graag en helemaal gratis voor je installeren.

Welke glasvezeldiensten bieden jullie aan?

Internet, TV, vast en mobiel bellen

Welke pakketten hebben jullie?

Je kunt bij ons kiezen uit de pakketten: Internet en TV Voordelig, Internet en TV Slim en Internet en TV Snel. Je kunt je pakket vervolgens uitbreiden met extra zenderpakketten en belbundels. Wil je liever een pakket zonder televisie? Dan is dat uiteraard ook geen probleem. Zo stel je eenvoudig een glasvezelpakket samen dat bij je wensen past.

Hebben jullie een speciale aanbieding voor Prinsenbeek?

Jazeker! Wat dacht je van twee maanden korting op internet en televisie Slim (van € 61,50 voor € 43) en twee maanden korting op internet en televisie Snel (van € 73,50 voor € 49).

Welk pakket raden jullie nieuwe gebruikers van glasvezel aan?

Het ‘Internet & TV Slim-pakket’ is ons meest gekozen pakket. Hiermee krijg je gegarandeerd 250 Mbit/s up & down, gratis wifi modem, interactieve TV met twee ontvangers en live TV kijken op je tablet, smartphone en pc.

Waarom adviseren jullie glasvezel boven coax of koper?

Omdat glasvezel meer voordelen biedt, zoals stabiel & betrouwbaar internet, een gegarandeerde internetsnelheid tot wel 600 Mbit/s, even snel up- en downloaden, en altijd dezelfde snelheid ongeacht het aantal gebruikers.

Waarom moet een gebruiker van bijvoorbeeld KPN of Ziggo naar jullie overstappen?

Je krijgt dan toegang tot het modernste en allersnelste internet van dit moment. Hiermee geniet je van ongekende up- en downloadsnelheden waardoor je zonder haperingen online films en series kijkt en online kunt gamen. Zelfs als je met z’n allen tegelijk online bent en meerdere apparaten gebruikt, heb je gegarandeerd razendsnel internet tot wel 600 Mbit/s. Traag internet en alle ergernissen die daarmee gepaard gaan, laat je met glasvezel van Caiway voorgoed achter je.

Direct bestellen?
Buitengewoonglasvezel.nl
088 2249 001

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.