Supersnel internet nu supervoordelig!

<br>


Als u een aansluiting heeft op het supersnelle glasvezelnetwerk in Prinsenbeek kunt u gebruik maken van het snelste internet dat er bestaat. Het enige wat u nog moet doen is een abonnement afsluiten bij één van de glasvezelproviders in Prinsenbeek. En dat is nu tijdelijk supervoordelig.

Want als u voor 16 december een abonnement afsluit bij één van de glasvezelproviders in Prinsenbeek profiteert u van spectaculaire introductiekortingen. Aanbiedingen Geen inlogcode ontvangen? Doe dan de postcode check!

Bezoek onze online informatieavond

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u nog vragen hebt. Bijvoorbeeld over de voordelen van glasvezel, de beschikbare providers of over de specifieke abonnementen. In dat geval bent u van harte welkom op onze online informatieavond. De informatieavond vindt plaats op 10 december om 19.30 en kunt u gewoon vanuit huis via uw computer, tablet of smartphone volgen. Via de chat kunt u direct uw vragen stellen aan de verschillende providers. Vul het aanmeldformulier vandaag nog in. Wij hopen u op 10 december te mogen verwelkomen!

De voordelen van glasvezel

  • Supersnel betrouwbaar internet
  • Up- & download met dezelfde hoge snelheid
  • Storingsvrij internetten, televisiekijken, gamen en bellen
  • Klaar voor de toekomst: nagenoeg onbegrensde bandbreedte.
  • Ruime keuze uit providers: altijd een abonnement dat bij u past.

Veelgestelde vragen

Naar alle vragen

Nog vragen of hulp nodig?

Neem dan contact met ons op, we helpen u graag! Wij zijn bereikbaar op werkdagen van 8.30-16.00.